Den bästa bröllopsfesten

En av de största festerna som de flesta har i livet är bröllopsfesten. Den här festen kräver en del planering för att bli bra, men man måste verkligen inte vara någon festexpert för att göra den till en härlig och rolig tillställning.

brollop-kyss

I Expressen kan man läsa att festfixaren Micael Bindefeld gift sig och att han hade en bröllopsfest med hela Sveriges kändiselit samlad. På förhand hade det varit en hemlighet för alla gäster att det rörde sig om just en bröllopsfest. Men även om det kom som en chock för många, verkade alla ändå otroligt nöjda med festen. Kändisar som Martin Timell, Tomas Ledin, Sofia Wistam och Camilla Läckberg sa att det var en fantastisk fest som de verkligen inte hade velat missa.

Bjud in i tid

Att en av Sveriges kändaste och mest bokade festfixare bjöd på en bröllopsfest av rang är inte direkt förvånande. Men man måste faktiskt inte vara en festfixare för att ordna en riktigt bra bröllopsfest. Det som krävs är bra planering och att man tänker mycket på detaljerna. Sedan gäller det även att man skickar ut inbjudningarna till festen i riktigt god tid så att alla som vill komma på festen har möjlighet att göra det. Riktigt fina inbjudningskort som definitivt kommer göra gästerna peppade hittar man här.

Många roliga lekar

Och förutom att planera väl måste man även se till att ha riktigt god mat och bra underhållning. För de brudpar som inte vill riskera att det blir lite småtråkigt under kvällen, finns även en massa klassiska lekar som man kan dra igång för att höja stämningen. På Bröllopsguiden kan man läsa om lekar som ”Ris & pang”, ”Allé av gäster”, ”Porträtten” och ”Tappa tårtan”.