Det är viktigt att lukta gott

Lika viktigt som det är att klä sig snyggt och vara fin i håret är det att lukta gott när man ska gå ut. En självklarhet är såklart att du duschar innan du ska ut och äta på restaurang eller ge dig ut i vimlet på en populär nattklubb. Men det är även viktigt att ha en egen doft som du själv tycker luktar gott, då det ger en enorm boost för självförtroendet. Ett bra tips är att ta en titt på DKNYs parfymer som finns i en mängd olika väldoftande lukter för både kvinnor och män. De flesta sorterna går åt det lite fruktigare håller och doftar därför alltid friskt och fräscht, ett bra tips för dig som inte redan har hittat en favorit eller som vill testa något nytt.

Hitta rätt doft

Är du osäker på vad du tycker om för doft eller är sugen på att testa något helt nytt är det bästa sättet att gå till en större parfymavdelning. Det hittar du bland annat på Åhlens, Kicks, NK eller andra större butiker. Där har du mycket att välja mellan och du kan även få tips och råd av utbildad personal. Ett bra knep är även att ta med en god vän som du vet har bra smak eller din partner vars åsikt kan vara viktigt när det gäller val av parfym.

När du har hittat en doft som du verkligen gillar och som du även märker går hem hos fler kan du med fördel i fortsättningen beställa hem den från Internet. Priserna där är oftast bättre och du slipper ge dig ut i trängseln för att leta upp just din parfymsort. Sen är det alltid viktigt att komma ihåg att dosera med måtta. Ingen gillar en parfymdoft som är så stark att det sticker i näsan. Var sparsam med doseringen så att det doftar lagom mycket och sedan är det bara att ge sig ut i vimlet och dansa loss.