musik.artistSnart är det äntligen dags för årets upplaga av Melodifestivalen där bland andra Ellen Benediktsson och Andreas Weise med flera ska ställa upp och i år utlovas en storslagen Mellofest utan dess lika. Så varför inte ha din alldeles egna Mellofest samtidigt?

När det kommer till att anordna fest med Mello-tema så finns det en del saker man bör tänka på och framförallt måste man tänka på hur man ska gå till väga för att lyckas skapa den rätta känslan. Ett klassiskt knep är att ha maskerad där alla deltagare klär ut sig till sin favoritartist och på exempelvis http://www.partykungen.se/ finns massvis av peruker, kostymer och annat skoj som man kan använda sig av för att verkligen bli en look-alike. Och i år har man dessutom en rad artister att välja bland, både mellorookies och gamla mellorävar så som Måns Zelmerlöw, Andreas Johnsson och Jessiva Andersson för att nämna tre. Men någon som inte kommer att vara med är Carola, men det är klart att man kan klä ut sig till henne i alla fall – för är det någon artist som verkligen är Melodifestival så är det Carola!

Rolig underhållning i år

Enligt en artikel i GP kommer Mellons konferenciers i år att vara Robin Paulsson och Sanna Nielsen, men dessutom kommer de att ha en alldeles egen sidekick nämligen komikern Sissela Benns karaktär Filippa Bark. Hon kommer att vara lite av en praktikant i sammanhanget och alla som sett denna karaktär tidigare vet att hon är något speciell. Men oavsett om man tycker om Filippa eller ej så kommer Robin och Sanna hålla en balans mellan seriöst tonläge och ett mer humoristiskt, där alltså Sisselas karaktär tillhör det senare – och självklart kommer vi se och höra massa bra musik. Så upp med volymen och på med perukerna så kommer ni ha en fantastisk kväll!